Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα

Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω facebook.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι πλήρως εμβολιασμένος και αντιμετώπισε το νέο με χιούρ και αισιοδοξία όπως φαίνεται στην ανάρτησή του.

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.

Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.

Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;! Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά»!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις