Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Θρίλερ με ομηρία στις φυλακές – Η παγίδα στον αρχιφύλακα και ο τραυματισμός με μαχαίρι!

Τρίκαλα: Θρίλερ με ομηρία στις φυλακές – Η παγίδα στον αρχιφύλακα και ο τραυματισμός με μαχαίρι!

Πανικός για ακόμα μία φορά τις τελευταίες μέρες στις φυλακές Τρικάλων. Ο ομηρία ξεκίνησε όταν ο αρχιφύλακας παγιδεύτηκε…

Θρίλερ με ομηρία αρχιφύλακα εκτυλίχθηκε στις φυλακές Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κρατούμενοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να κρατήσουν όμηρο για λίγα λεπτά αρχιφύλακα. στην 5η πτέρυγα των φυλακών.

Του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό και τον κράτησαν όμηρο για αρκετή ώρα. Τελικά άλλοι συγκρατούμενοι του, κατάφεραν και πήραν τον αρχιφύλακα από τα χέρια τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο αρχιφύλακας έχει τραυματιστεί στο λαιμό, με την κατάσταση της υγείας του, να μην εμπνέει ανησυχία.

Θρίλερ ομηρίας με διάρκεια 20 λεπτά

Μετά από την 20λέπτη ομηρία επενέβησαν άλλοι κρατούμενοι οι οποίοι χτύπησαν τους δύο δράστες και έτσι κατέφερε ο αρχιφύλακας και διέφυγε. Ο αρχιφύλακας φέρει επιδερμικό τραυματισμό στο λαιμό, ενώ οι δύο κρατούμενοι  οι οποίοι είχαν κράτησει όμηρο τον σωφρονιστικό υπάλληλο, προκάλεσαν φθορές μέσα στην  πτέρυγα της φυλακής–

Η κατάσταση τείνει να τεθεί εκτός ελέγχου στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων, όπου μόλις την Παρασκευή κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον Αρχιφύλακα, ενώ χθες οι υπάλληλοι της Φυλακής με δραματική τους ανακοίνωση φώναξαν πως «κινδυνεύουμε».

Πηγή: trikalavoice.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις