Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τοξικομανείς οι επιβάτες που μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας – Πώς έγινε το περιστατικό

Τρίκαλα: Τοξικομανείς οι επιβάτες που μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας – Πώς έγινε το περιστατικό

Άγριο σκηνικό με δύο άντρες μέρα μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας στα Τρίκαλα, σκόρπισε το φόβο στους επιβάτες και όχι μόνο. Ένας 32χρονος με έναν 38χρονο «πιάστηκαν στα χέρια», με τον έναν από αυτούς να βγάζει μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.

Στο newsit.gr μιλάει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Χρυσόστομος Πεσλής, ο οποίος αναφέρει ότι οι δύο άντρες, 32 και 38 χρονών, είναι τοξικομανείς. «Πηγαίνουν κάθε μέρα για απεξάρτηση στον ΟΚΑΝΑ, είναι μία μονάδα στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Και στην επιστροφή, δεν ξέρω για ποιον λόγο διαπληκτίστηκαν, ο ένας είχε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον άλλον. Ευτυχώς, ο οδηγός είχε την ψυχραιμία και σταμάτησε παρακάτω και αμέσως  πήρε τηλέφωνο. Ήρθε το ασθενοφόρο, συνοδεία της αστυνομίας και τους πήγαν στο νοσοκομείο».

Όπως περιγράφει στο newsit.gr ο κ. Πεσλής, «μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου είκοσι άτομα, οι οκτώ πήγαιναν για απεξάρτηση. Στις 11 έφευγε το λεωφορείο από Τρίκαλα προς Καρδίτσα. Το περιστατικό έγινε κατά τις 11.05. Είναι ένα λυόμενο στο νοσοκομείο, όπου τους υποδέχονται εκεί και τους δίνουν κάποια υποκατάστατα και τη θεραπεία που ακολουθούν, διαρκεί 1-2 ώρες και επιστρέφουν με το επόμενο δρομολόγιο στην Καρδίτσα».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ επικοινώνησε με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος του είπε ότι «με το που μπήκαν μέσα ξεκίνησαν φασαρία. Του φώναξαν οι επιβάτες “μαχαιρώνονται, εδώ έχει αίματα“. Πήρε αμέσως τηλέφωνο και σταμάτησε το λεωφορείο. Έγιναν όλα αστραπιαία, όπως κατάλαβα».

Μάλιστα, ο κ. Πεσλής τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. «Δεν ενοχλούν γενικά τους επιβάτες, προφανώς κάποια διαφορά είχαν μεταξύ τους και έφτασαν σε αυτό το σημείο», καταλήγει, μιλώντας στο newsit.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας για τον άγριο καυγά μεταξύ των δυο αντρών το πρωί της Δευτέρας (20.11.2023) στα Τρίκαλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις