Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Υγειονομική βόμβα με έναν απέραντο σκουπιδότοπο στο Ριζαριό

Τρίκαλα: Υγειονομική βόμβα με έναν απέραντο σκουπιδότοπο στο Ριζαριό

Ο σκουπιδότοπος στο Ριζαριό στα Τρίκαλα, είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εκφράζουν φόβους ενόψει καλοκαιριού, για υγειονομική βόμβα…

Σε υγειονομική βόμβα για τα Τρίκαλα τείνει να εξελιχθεί ο αυτοσχέδιος απέραντος σκουπιδότοπος στο ύψος του βιολογικού καθαρισμού στο Ριζαριό. Ο σκουπιδότοπος είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού αν περάσει κανείς από τον περιφερειακό δρόμο, ενώ η δυσοσμία ιδιαίτερα τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν είναι ανυπόφορη.

Το θέμα έθεσε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση (04-04-2024) του Δ.Σ. Τρικκαίων ο τέως αντιδήμαρχος Θόδωρος Σπανός, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε το βίντεο, με λήψεις drone, του trikalavoice.gr από την περιοχή. Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, τονίζουν πως απαιτείται άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για να δοθεί λύση στο πρόβλημα, πριν μπει το φετινό καλοκαίρι.

Το Ριζαριό έχει υψόμετρο 102 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Ανήκει στον δήμο Τρικκαίων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις