Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρίπολη: Δείτε την «τιμωρία» σε οδηγό για το παράνομο παρκάρισμα που έκανε

Τρίπολη: Δείτε την «τιμωρία» σε οδηγό για το παράνομο παρκάρισμα που έκανε

Το παράνομο παρκάρισμα στην Τρίπολη γίνεται viral στο διαδίκτυο, από τις αντιδράσεις στο σημείο. Ο οδηγός πιθανότατα μετάνιωσε για την απόφαση που πήρε…

Το παράνομο παρκάρισμα που έκανε στην Τρίπολη δεν πέρασε στα «ψιλά». Το αυτοκίνητο μπλόκαρε την αποκομιδή σκουπιδιών και όπως φαίνεται αυτό ενόχλησε έντονα τους κατοίκους της περιοχής. Ο οδηγός το άφησε σε σημείο που υπήρχαν κολωνάκια επειδή πιθανότατα τον βόλευε. Έκανε τις δουλειές του και όταν επέστρεψε, το βρήκε στην κατάσταση που αποτυπώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

Κάτοικοι στην Τρίπολη τιμώρησαν έναν ασυνείδητο οδηγό που πάρκαρε παράνομα εμποδίζοντας την κυκλοφορία. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του arcadiaportal.gr, κάποιοι ανέλαβαν τον ρόλο της Τροχαίας και τοποθέτησαν στην οροφή του οχήματος μια κούτα και καφάσια από διάφορα προϊόντα.

Επίσης, έβαλαν μια κόκκινη απαγορευτική κορδέλα που η μια της άκρη ήταν δεμένη στο αυτοκίνητο και η άλλη σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Το όχημα φαίνεται πως ήταν παρκαρισμένο έξω από τα πορτοκαλί απαγορευτικά κολωνάκια, κάνοντας απαγορευτική την αποκομιδή των σκουπιδιών από τους κάδους που βρίσκονται δίπλα, ενώ έκλεινε και ένα άλλο όχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις