Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίτος νεκρός από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες – Πέθανε 74χρονος στη Μυτιλήνη

Τρίτος νεκρός από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες – Πέθανε 74χρονος στη Μυτιλήνη

Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Μετά τις δυο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, άλλος ένας άνθρωπος κατέληξε εξαιτίας της Covid-19: πρόκειται για 74χρονο από τη Μυτιλήνη.

Ο 74χρονος άνδρας νοσηλευόταν από τις 15 Αυγούστου στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Είναι ο 283ος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα και το όγδοο θύμα της ασθένειας στη Λέσβο.

Click4more Κορονοϊός: Δύο νεκροί στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγες ώρες

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Λέσβου, χθες Σάββατο (05.09.2020) άλλοι τρεις ασθενείς με κορονοϊό μεταφέρθηκαν από το νησί σε νοσοκομεία στην Αθήνα γιατί η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε. Οι δυο, μάλιστα, έχουν διασωληνωθεί. Στην Εντατική του Βοστάνειου νοσοκομείου νοσηλεύονται στο μεταξύ δυο ασθενείς με κορονοϊό.

Ο θάνατος του 74χρονου στη Μυτιλήνη είναι ο τρίτος μέσα στις τελευταίες ώρες. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως δυο γυναίκες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη κατέληξαν.

Τα ξημερώματα (06.09.2020), στη 1.15, μια 92χρονη από το γηροκομείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα και πρόκειται για το δεύτερο θύμα από το συγκεκριμένο γηροκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 5.30 τα ξημερώματα κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο μία 75χρονη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Πρόκειται για το 24ο νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

Με πληροφορίες από nealesvou.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις