Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Αυτοψία στο σημείο που αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βυτιοφόρο – “Νόμιζα πως έσκασε λάστιχο” – video

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Αυτοψία στο σημείο που αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βυτιοφόρο – “Νόμιζα πως έσκασε λάστιχο” – video

Άγιο είχε το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι εικόνες από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κόβουν την ανάσα…

Οι επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου είχαν Άγιο αφού βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι. Άγνωστο πως, το ασημί αυτοκίνητο καρφώθηκε κυριολεκτικά πίσω από το βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη και πετρέλαιο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 149ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος των Λιβανατών στη Φθιώτιδα.

Ο οδηγός του φορτηγού, αρχικά νόμισε πως έσκασαν τα λάστιχα και συνέχισε για λίγα μέτρα την πορεία του, μέχρι να σταθμεύσει το μεγάλο όχημα στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Π.Υ. Αταλάντης, οι πυροσβέστες ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι τόσο για την τύχη του ζευγαριού, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, όσο και για την πιθανότητα να υπάρξει ανάφλεξη στο φορτίο του βυτιοφόρου.

Ευτυχώς κανένας από τους παραπάνω φόβους δεν επαληθεύτηκε και το ζευγάρι απεγκλωβίστηκε μόνο του χωρίς τη βοήθεια των πυροσβεστών που έσπευσαν άμεσα από το Κλιμάκιο της Αταλάντης, ενώ δε σημειώθηκε κάτι χειρότερο και με το βυτιοφόρο.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας χωρίς ο τραυματισμός του να χαρακτηρίζεται σοβαρός. Για τα αίτια της σύγκρουσης, την προανάκριση κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Πηγή: tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις