Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η δίκη και οι απαιτήσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου – Η πρόταση της οικογένειας Βακάκη [pics, vids]

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η δίκη και οι απαιτήσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου – Η πρόταση της οικογένειας Βακάκη [pics, vids]

– Συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμανόγλου κατά της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη
– Ο άνθρωπος που έχασε σύζυγο και παιδί στο τροχαίο δυστύχημα έχει συγκεκριμένες αξιώσεις
– Ο Απόστολος Βακάκης δεν έδωσε το παρών – Τι είπε η δικηγόρος της ασφαλιστικής εταιρείας
– Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση ξαδέρφου της αδικοχαμένης Αποστολίας Πατμάνογλου
– Τι ζητούν οι συγγενείς της – Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τελική απόφαση

Ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμανόγλου κατά της οικογένειας Βακάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος άνδρα είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του, στο τραγικό δυστύχημα του Φεβρουαρίου του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Η δίκη για το φοβερό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας

Παρών στη σημερινή συζήτηση ήταν Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος αξιώνει περίπου 2 εκ. Ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς. Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία παραστάθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβρακου.

Μάλιστα, η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και δήλωσε παράσταση μέχρι του ποσού των 2,4 εκ. ευρώ, δηλαδή 1,3 εκ. ευρώ ανά θανόντα που είναι το μέγιστο ποσό που καλύπτουν οι ασφαλιστικές. Αν το δικαστήριο επιδικάσει μεγαλύτερο ποσό θα πρέπει να «αναζητηθεί» το υπόλοιπο από την οικογένεια Βακάκη.

Η κατάθεση ξαδέρφου της αδικοχαμένης Αποστολίας

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Ήμουν πρώτος ξάδελφος της Αποστολίας. Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά γνωρίζω από τον Υπατιο Πατμάνογλου.

Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαίδα και ο Υπατιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους.

Ο Υπατιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει» κατέθεσε ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο. Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

Οι εικόνες που πάγωσαν τη χώρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το Έθνος αποκαλύπτει σήμερα το πόρισµα για το δυστύχηµα που συγκλόνισε τη χώρα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017. Βίντεο ντοκουμέντο

Gepostet von ethnos.gr am Freitag, 22. September 2017

Υπάτιος Πατμάνογλου: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τροχαίο

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε μπροστά στα μάτια του την οικογένειά του να χάνεται. Ο άτυχος 41χρονος δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Στο video από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή του τροχαίου που σόκαρε το πανελλήνιο, φαίνεται και η στιγμή που βγαίνει από την τουαλέτα και κρατά με απόγνωση το κεφάλι του.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, ο τριών ετών γιος τους Παύλος και το σκυλάκι της οικογένειας, η Φραντζέσκα. Όλοι τους, πέθαναν ακαριαία.

Η φονική ταχύτητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει η μαύρη Πόρσε ήταν… 320 χιλιόμετρα ανά ώρα! Με τόσο μεγάλη ταχύτητα ο νεαρός ήταν αδύνατο να αποφύγει την σύγκρουση με το γκρι αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ της λεγόμενης «ευθείας της Θήβας». Μέσα στο αυτοκίνητο ο Υπάτιος είχε αφήσει την 33χρονη σύζυγο του Αποστολία και μόλις τριών ετών γιο τους Παύλο.

.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις