Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τροχαίο Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε – «Είναι αμαρτία» – video

Τροχαίο Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε – «Είναι αμαρτία» – video

«Είναι αμαρτία, 8 χρονών παιδί έφυγε», λέει συγκλονισμένος στην κάμερα ο πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα όταν παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα ενώ πήγαινε στο σχολείο της.

Ο πατέρας της άτυχης 8χρονης περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του.

«Εκείνη την ώρα αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε. Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφλατσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει συγκινημένος ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα βρίσκεται στην περιοχή Βρυώνη κοντά στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ). Εκεί που κάθε πρωί η μικρή κοπέλα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της στον Βιρό.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, έπεσαν πάνω στο κοριτσάκι για να προσπαθήσουν να την επαναφέρουν, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό κι επί 50 λεπτά έκαναν ανάνηψη. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν επανήλθε.

Στο Δημοτικό Σχολείο του Βιρού, από την πρώτη στιγμή πήγαν ψυχολόγοι, σύμφωνα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας κ. Άνθη, για στήριξη στα παιδιά. Όπως είπε στο Corfutv: «To παιδάκι χτυπήθηκε από το πρώτο αυτοκίνητο στη διαχωριστική νησίδα στη μέση του δρόμου».

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα αφέθηκαν ελεύθεροι. Για την υπόθεση ορίστηκε δικάσιμος για την 1η Φεβρουαρίου.

Πηγή: corfutvnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις