Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο στη Φλώρινα με δύο νεκρούς: Έκλεψε αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ο ίδιος και ένας άντρας που δεν βγήκε

Τροχαίο στη Φλώρινα με δύο νεκρούς: Έκλεψε αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ο ίδιος και ένας άντρας που δεν βγήκε

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στη Φλώρινα που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα. Τι είχε προηγηθεί πριν το ΙΧ καταλήξει σε άγαλμα της πόλης…

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στη Φλώρινα. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που κατέληξε σε άγαλμα και διαλύθηκε, ανασύρθηκαν νεκροί δύο άντρες. Ο ένας είχε κλέψει το ΙΧ μετά από καυγά λίγο νωρίτερα και ο δεύτερος είχε παραμείνει στη θέση του συνοδηγού, επειδή δεν πρόλαβε να βγει! Όλα έγιναν περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το όχημα που οδηγούσε 23χρονος Έλληνας ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε με σφοδρότητα στο άγαλμα του Ρώσου Στρατιώτη.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνεπιβάτης και ένας 79χρονος επίσης Έλληνας. Και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Από την έως τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος οδηγός λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με άλλα δύο οχήματα, όπου προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Ωστόσο, υπήρξε διαπληκτισμός του ίδιου με τους οδηγούς των άλλων δύο Ι.Χ. Κάποια στιγμή ο 23χρονος επιβιβάστηκε όχι στο δικό του αυτοκίνητο, αλλά σε όχημα έτερου οδηγού που εμπλέκονταν στο τροχαίο, μέσα στο οποίο ήταν επιβάτης ο 79χρονος.

Αφού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχε ήδη συνεπιβάτης, ανέπτυξε ταχύτητα και πιθανότατα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο άγαλμα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό τους.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαία Φλώρινας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις