Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τροχαίο στην Επανομή Θεσσαλονίκης: Ο θάνατος του 24χρονου ήταν ακαριαίος

Τροχαίο στην Επανομή Θεσσαλονίκης: Ο θάνατος του 24χρονου ήταν ακαριαίος

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος 24χρονου από την Επανομή Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε σε τοίχο από τσιμέντο. Τραγική ειρωνεία είναι πως το τροχαίο έγινε στο σπίτι του καλύτερου του φίλου.

Ο θείος του άτυχου 24χρονου από την Επανομή Θεσσαλονίκης που σκοτώθηκε στο τροχαίο, μιλάει στο newsit.gr και συγκλονίζει.
Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου. Ο 24χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στον τοίχο του σπιτιού του κολλητού του φίλου που, μετά τον θόρυβο της πρόσκρουσης, βγήκε από το σπίτι του και αναγνώρισε το αυτοκίνητο και τον φίλο του.

Ο θείος του 24χρονου περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν: «Ο ανιψιός μου έφυγε από τη ζωή και δεν γυρίζει πίσω. Ο Αποστολάκης μας έφυγε και ελπίζω να μη φύγει κανένα άλλο παιδί. Πρέπει να προσέχουν όλοι ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ο Αποστόλης είχε δίπλωμα οδήγησης εδώ και αρκετά χρόνια και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Εκείνο το βράδυ ήταν έξω με τους φίλους του, όπως όλος ο κόσμος. Τρεις είναι οι παράγοντες τους οποίους μπορώ να αξιολογήσω εγώ για το δυστύχημα. Ο ένας παράγοντας ήταν η υπερβολική ταχύτητα. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν η ζώνη, καθώς το αυτοκίνητο ήταν άθικτο από την αριστερή πλευρά. Ο ανιψιός μου δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε από το αυτοκίνητο και τελείωσε. Μπορεί και να ήπιε. Αυτός είναι ο τρίτος παράγοντας που θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, όταν βγουν. Επίσης, και το σημείο του οδοστρώματος εκεί, έχει υπερυψωμένα φρεάτια. Μπορεί και να φταίει και αυτό, δεν έχει σημασία. Οι οδηγοί πρέπει να κρίνουμε και το οδόστρωμα.


Ο ανιψιός μου έπεσε στον τοίχο του σπιτιού του κολλητού του. Το παλικάρι αυτό κατάλαβε το αυτοκίνητο και ότι ήταν ο Απόστολος μέσα. Ο φίλος του είχε πάει στο σπίτι του νωρίτερα και ο ανιψιός μου ήθελε να πάει μια τελευταία βόλτα πριν πάει σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία του βόλτα. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος».

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον άτυχο 24χρονο σήμερα το πρωί, καθώς πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Επανομή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις