Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τροχαίο στην Καβάλα: Κοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Τροχαίο στην Καβάλα: Κοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Το τροχαίο στην Καβάλα προκάλεσε την κινητοποίηση της πυροσβεστικής που έσπευσε για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Το ΙΧ κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι…

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια οδηγός στην Καβάλα, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Ξεριάς. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε στο τιμόνι και το ΙΧ βγήκε από τον δρόμο. Κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι, με την οδηγό να απεγκλωβίζεται από τους Πυροσβέστες που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία.

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ προκάλεσε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Ιουνίου του 2023 στην Καβάλα και συγκεκριμένα, στην περιοχή της Νέας Ξεριάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr μια 35χρονη οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι, με το αυτοκίνητο να βγαίνει από τον δρόμο και να πέφτει σε αρδευτικό κανάλι.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρεις άνδρες καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, καθώς χρειάστηκε από κοινού να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα από το αμάξι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο ο γιατρός που συνόδευε τη μονάδα προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, λόγω της σοβαρότητας που ενδεχομένως να υπήρχε από το τροχαίο ατύχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις