Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τροχαίο στην Πάτρα: Ντελιβεράς πέρασε μέσα από την τζαμαρία στην καφετέρια που εργαζόταν

Τροχαίο στην Πάτρα: Ντελιβεράς πέρασε μέσα από την τζαμαρία στην καφετέρια που εργαζόταν

Το τροχαίο στην Πάτρα σημειώθηκε τη νύχτα και ο ντελιβεράς τραυματίστηκε. Αναστάτωση σε κεντρική καφετέρια της πόλης, μετά το ατύχημα…

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο στην Πάτρα, μετά το τροχαίο. Ο νεαρός ήθελε να βάλει μέσα στην καφετέρια τη μηχανή που έκανε τις διανομές, όταν κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν, έχασε τον έλεγχο και πέρασε μέσα από την τζαμαρία. Όπως έλεγαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, υπήρξε μηχανική βλάβη και όχι λάθος του οδηγού. Σε κάθε περίπτωση ο διανομέας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της πόλης.

Το σπάνιο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου, στο κέντρο της Πάτρας. Ντελιβεράς που εργαζόταν σε καφετέρια, μετά το τέλος της βάρδιάς του, επιχείρησε να βάλει το δίκυκλο της επιχείρησης στο εσωτερικό της, προκειμένου το κατάστημα να κλείσει.

Ο διανομέας πιθανότατα εξαιτίας μηχανικής βλάβης, έπεσε με το δίκυκλο στην τζαμαρία της καφετέριας με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος αιμόφυρτος. Η εικόνα του gnomip.gr, αποτυπώνει τα όσα έγιναν στο κατάστημα που βρίσκεται στην Πάτρα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις