Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τύμφη: Κανένα σημάδι ζωής! Ώρες αγωνίας για τον πολύτεκνο αστυνομικό που έπεσε στην χαράδρα!

Τύμφη
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό του αστυνομικού που έχει πέσει σε χαράδρα, στην Τύμφη.
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία απολύτως επικοινωνία με τον άτυχο άνδρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος μάλιστα σήμερα έχει τα γενέθλιά του.
Δεν βοηθούν οι κάκιστες καιρικές συνθήκες.
Στο σημείο η οικογένειά του. «Κάντε μια προσευχή» το μήνυμα της συζύγου του.

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι του Σαββάτου, 13.04.2019, όταν ένας αστυνομικός που είχε πάει για πεζοπορία με τρεις φίλους του στην Τύμφη, γλίστρησε -όπως όλα δείχνουν- κι έπεσε σε μια χαράδρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Κόνιτσα η μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ και της 5ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του αστυνομικού που έχει καταγωγή από την Κόνιτσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χαράδρα στη Μονή Στομίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος πεζοπόρος αστυνομικός που υπηρετεί στην Πρέβεζα έχει πεζοπορήσει πολλές φορές στη συγκεκριμένη περιοχή και είναι ενεργό μέλος της ΛΕΚ Πρέβεζας.

Αγωνία στην Τύμφη!

Μάλιστα, έχει πάρει μέρος και σε επιχειρήσεις διάσωσης, κατά τη διαδρομή στη Μονή Σtομίου προς Νταβάλιστα σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο.

Οι φίλοι του ειδοποίησαν τις Αρχές και από την Περιφέρεια Ηπείρου ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το Άκτιο γύρισε όμως πίσω λόγω βλάβης και απογειώθηκε εκ νέου χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επιχειρήσει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ πρόκειται να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν με σχοινιά στο σημείο που θα τους υποδείξουν οι φίλοι του ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και για τα σωστικά συνεργεία καθώς έχει πέσει το σκοτάδι και στην περιοχή υπάρχει παγωμένο χιόνι.

Ώρες αγωνίας βιώνουν φυσικά και οι οικείοι του, με τους γονείς του, την σύζυγό του και τα παιδιά του να βρίσκονται στο σημείο παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση εντοπισμού του δικού τους ανθρώπου που σήμερα μάλιστα έχει τα γενέθλιά του.

Στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Με πληροφορίες από: epirus-tv-news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις