Ελλάδα

Τζένη Χειλουδάκη: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο – Έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε και έπεσε σε στύλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο Σητείας στην Κρήτη νοσηλεύεται από σήμερα (05.12.2024), μετά από τροχαίο ατύχημα, η Τζένη Χειλουδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένη Χειλουδάκη, έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε σε δρόμο στην Κρήτη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έναν στύλο.

Μέχρι στιγμής, γράφει το neakriti.gr, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, με την είδηση να προκαλεί ανησυχία στους οικείους και τους θαυμαστές της.

Το τροχαίο έγινε γνωστό μέσα από τα social media: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η Τζένη οδηγώντας έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε σε στύλο. Μεταφέρθηκε αναίσθητη στο νοσοκομείο Σητείας όπου και θα παραμείνει».

Η Τζένη Χειλουδάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεόρασης και λόγω του κοινωνικού σκανδάλου που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της ερωτικής της σχέση με τον τότε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 5
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
20