Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζόκερ: Έπαιξαν όλους τους αριθμούς από το 20 έως το 30! Η κλήρωση και τα δύο “χρυσά” συστήματα

δελτίο τζόκερ

Το τζόκερ έδωσε σάρκα και οστά στα όνειρά τους. Οι νικητές ακολούθησαν το ένστικτό τους και δικαιώθηκαν…

Πόνταραν στη δεκάδα των αριθμών από το 20 μέχρι το 30 και έπεσαν μέσα. Αστόχησαν στον μαγικό αριθμό του τζόκερ που ήταν το 6 και θα τους έστελνε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας. Εκεί όμως σημειώθηκε νέο τζακ ποτ και έτσι το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της επόμενης κλήρωσης ανεβαίνει στα 3.900.000 ευρώ, τουλάχιστον.

Στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, βρέθηκαν τρεις επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία που κερδίζουν από 21.000 ευρώ. Πιο τυχερός ένας Κύπριος που κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο της Λεμεσού. Σε αυτό βρέθηκαν δύο 5άρια και έτσι κερδίζει 42.000 ευρώ. Ήταν ένα σύστημα που του κόστισε 16 ευρώ. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής.

Το δεύτερο τυχερό δελτίο με την τρίτη επιτυχία κατατέθηκε από το διαδίκτυο. Το κόστος του, ήταν 11 ευρώ, ενώ και πάλι δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Δείτε παρακάτω τους τυχερούς αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης…

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις