Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ: Έπαιξε τα ρέστα του και έφτασε στην πηγή – «Ψυχρολουσία» ενώ ζούσε το μεγάλο του όνειρο

Τζόκερ: Έπαιξε τα ρέστα του και έφτασε στην πηγή – «Ψυχρολουσία» ενώ ζούσε το μεγάλο του όνειρο

Το τζόκερ ανέδειξε 6 νέους τυχερούς που κέρδισαν στη δεύτερη κατηγορία, μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Τρίτης. Η διαλογή δείχνει τις περιοχές που κατατέθηκαν τα δελτία των νικητών…

Πόνταραν στο τζόκερ και όλοι τους έφτασαν στην πηγή, χωρίς να καταφέρουν να πιουν νερό. Ο λόγος για τους 6 νικητές της δεύτερης κατηγορίας που έπεσαν έξω μόνο στον αριθμό 14. Αυτός θα τους έστελνε στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας. Δεν είχε συμπληρωθεί όμως σε κανένα από τα επίμαχα δελτία. Όπως διαπιστώθηκε στη διαλογή, οι νικητές κερδίζουν από 13.146 ευρώ. Χρήματα σαφώς λιγότερα από αυτά που πιθανότατα ευελπιστούσαν. Τα βλέμματα όμως πέφτουν σε ένα από τα δελτία, που συμπληρώθηκε στην Αθήνα.

Το δελτίο του τζόκερ κόστισε 217,50 ευρώ. Ήταν ένα τυποποιημένο σύστημα, με τους αριθμούς να μην συμπληρώνονται από τη μηχανή του πρακτορείου. Ο παίκτης μπορεί να έκανε απόσβεση, όμως δεν πήρε την βαθιά οικονομική ανάσα που ευελπιστούσε μετά το τέλος της κλήρωσης. Τα χρήματα στη δεύτερη κατηγορία ήταν 78.876 ευρώ και δεν ήταν ο μοναδικός νικητής. Έστω και έτσι πάντως, θα δει σύντομα να μπαίνουν σε τραπεζικό του λογαριασμό, πάνω από 10.000 ευρώ.

Οι υπόλοιποι νικητές στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, που έπιασαν πεντάρι, έπαιξαν 3 σε πρακτορεία της Αθήνας, ένας στις Σέρρες και άλλος ένας σε πρακτορείο της Κύπρου. Πόνταραν από 1 ευρώ έως 13,50. Όλοι τους θα θυμούνται για πάντα τη νύχτα της 29ης Νοεμβρίου, που έφτασαν μια ανάσα από το να γίνουν εκατομμυριούχοι. Μετά το νέο τζακ ποτ, τους νικητές της πρώτης κατηγορίας της επόμενης κλήρωσης, περιμένουν τουλάχιστον 5.300.000 ευρώ.

Για την ιστορία, στην κλήρωση τζόκερ την Τρίτη 29/11/2022 (αριθμός κλήρωσης 2525), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 15, 29, 32, 42 και τζόκερ ο αριθμός 14.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις