Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στο βήμα της αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων ανέβηκε η αδερφή του αδικοχαμένου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης.

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια του νεαρού σπουδαστή: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο γιατί έχασα τον αδερφό μου και δεν το έχω ξεπεράσει, ουσιαστικά έχασα και τους γονείς μου […]

Click4more: Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: Όταν εξαφανίστηκε το παιδί μου το πρώτο τηλεφώνημα το έκανα σε έναν κατηγορούμενο

…Ίσως να έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ξέρω ότι αδερφός μου ένοιωθε άβολα. Άκουσα για ένα περιστατικό που τον είχαν διώξει μπροστά σε όλους. Άκουσα πολλά περιστατικά. Αυτά αστεία δεν είναι σίγουρα», είπε πολύ συγκινημένη, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.

«Έκανα να κοιμηθώ τρεις μήνες»!

Η αδερφή του Βαγγέλη εκτίμησε πως ο ίδιος δεν τους είχε μιλήσει επειδή έβλεπε πως ήταν μόνος του και υπήρχε ατιμωρησία και ανασφάλεια και δεν ήθελε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

«Είχα παγώσει και έκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ διαβάζοντας τί έπαθε ο αδερφός μου», συνέχισε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Click4more: Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Το παιδί μας έλεγε ψέματα στο τηλέφωνο» – Η νέα κατάθεση της μητέρας του

Τα περιστατικά που την έχουν στοιχειώσει ήταν το συμβάν με τη μπλούζα, το κοκκίνισμα στο πρόσωπο, το χτύπημα με τη βούρτσα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα έκανα εικόνα και ανατρίχιαζα…»!

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης θα συνεχιστεί την Τρίτη (15.06.2021) στις 9:30 το πρωί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις