Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάσεις 2016: Η πρώτη στη Βιολογία Πάτρας

ΦΩΤΟ από το patranews
ΦΩΤΟ από το patranews

Όχι μόνο συγκέντρωσε το υψηλότατο όριο των 19.266 μονάδων στις πανελλήνιες εξετάσεις, όχι μόνο πέρασε πρώτη στο τμήμα Βιολογίας στην Πάτρα, αλλά όλα αυτά τα κατάφερε χωρίς να κάνει φροντιστήριο μέχρι την τρίτη Λυκείου, οπότε και αποφάσισε να κάνει κάποια μαθήματα για λόγους…. δομής, να μάθει δηλαδή τα μυστικά των εξετάσεων στο διαδικαστικό τους σκέλος.

Η Ναταλία Ροδοπούλου, μαθήτρια του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών, αγαπά την έρευνα και σε αυτή θα αφιερώσει την επιστημονική της καριέρα. Η ίδια δηλώνει στο Patra News πολύ ικανοποιημένη από την επίδοσή της (δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει και αλλιώς, καθώς φιγουράρει πρώτη στην πρώτη της επιλογή).

Για το γεγονός ότι δε μπήκε όπως τα περισσότερα παιδιά στην λογική των φροντιστηρίων από την πρώτη Λυκείου, λέει ότι αυτό έγινε από επιλογή.

“Δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να κάνω φροντιστήριο στις άλλες τάξεις. Είχαμε πολύ καλούς καθηγητές, ρωτούσα όταν δεν κατανοούσα κάτι, έλυνα μόνη μου πολλές ασκήσεις και έκανα και επιπλέον ασκήσεις ως προετοιμασία. Επέλεξα να πάω φροντιστήριο στην τρίτη Λυκείου, περισσότερο για να πάρω μια σειρά, να βοηθηθώ ως προς τη δομή” μου λέει και μου εξηγεί ότι τα δύο πρώτα χρόνια διάβαζε σε κανονικύς ρυθμούς χωρίς να ξεπεράσει τα όρια στην τρίτη Λυκείου. “Δεν ένιωσα ποτέ ιδιαίτερα πιεστικά”

Η “αποζημίωσή” της ήταν η ικανοποίηση και η χαρά ενός ανθρώπου που μπήκε με το σπαθί του στη μάχη και με αυτό βγήκε η απόλυτη νικήτρια.

Πηγή: patranews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε