Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βάσεις 2017: Ο Χιώτης που συγκέντρωσε 19.025 μόρια και κάνει την ανατροπή

Βάσεις 2017
Φωτογραφία Eurokinissi

Οι Βάσεις 2017 ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (24.08.2017) και ο Μάρκος Μούνδρος συγκέντρωσε 19.025 μόρια. Ο Χιώτης που έκανε την ανατροπή.

Ημέρα με… Βάσεις 2017 σήμερα, και είναι σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα για τον Μάρκο Μούνδρο. Ήταν ο πρώτος των αποφοίτων του ΕΠΑΛ Βροντάδου Χίου και μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε. Η ναυτική παράδοση του τόπου του, μαζί με τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά προπάντων την αγάπη του για τη θάλασσα, τον έκαναν να διαλέξει την «χαμηλών βαθμολογικών απαιτήσεων» σχολή Αξιωματικών Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Έμαθε τις Βάσεις 2017, και δηλώνει περήφανος για το ότι έκανε πράξη ένα παιδικό του όνειρο. Να μπαρκάρει…

«Από μικρός, από το γυμνάσιο ακόμα» λέει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «ήξερα πως ήθελα να γίνω αξιωματικός στα καράβια. Αυτό σε συνδυασμό με την κατάσταση της ανεργίας και της ανασφάλειας στα άλλα επαγγέλματα με έκαναν μα αποφασίσω να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου. Ξέρω πως είναι δύσκολη η δουλειά του ναυτικού, αλλά τι δεν είναι δύσκολο στις μέρες μας πια;».

Όσον αφορά τις Βάσεις 1017 και τα 19.025 μόριά του, ο Μάρκος Μούνδρος λέει πως «η προετοιμασία ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι, πλην όμως δεν στερήθηκε πράγματα. Είχε πρόγραμμα και δεν ζορίστηκε». «Ακόμα και τα μαθήματα βαρύτητας μου άρεσαν κι έτσι είχα όρεξη να διαβάσω» καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις