Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάσεις 2017: Η συνταγή της επιτυχίας αριστούχου – Τρία 20άρια και ένα 19άρι για τον Άγγελο Νικομάνη [pics]

Βάσεις 2017: Η συνταγή της επιτυχίας αριστούχου – Τρία 20άρια και ένα 19άρι για τον Άγγελο Νικομάνη [pics]

Τρία 20άρια και ένα 19άρι, τον φέρνουν να πετυχαίνει τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση πανελλαδικά στις εισαγωγικές εξετάσεις και φυσικά να μπαίνει στη σχολή της αρεσκείας του, που δεν είναι άλλη από αυτή των ναυπηγών! Ο νεαρός Άγγελος…

σπουδαστής πλέον, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα για διακοπές στο σπίτι της γαγιάς του στο Μαραθιά, μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του (δύο εξαιρετικά υπερήφανους γονείς) αλλά και το δίδυμο αδελφό του Άρη, ο οποίος μάλιστα όχι μόνο έδωσε και αυτός πανελλαδικές εξετάσεις φέτος αλλά πέτυχε να μπει σε μία από τις δυσκολότερες σχολές με πολλά μόρια, αυτή της Νομικής Αθηνών!

Ο Άγγελος πέτυχε αυτή την επίδοση με πολύ προσπάθεια, διάβασμα αρκετές ώρες την ημέρα αναλόγως και με το σχολικό και φροντιστηριακό του πρόγραμμα, πολλή συγκέντρωση αλλά και χρόνο για τον ίδιο και την ξεκούρασή του: «Συμβουλεύω όλα τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου ή τα επόμενα χρόνια Πανελλήνιες, να φροντίζουν να βρίσκουν κάθε εβδομάδα λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και για τους φίλους τους για να καθαρίζουν το μυαλό τους», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ-1! Όσο για τα επόμενά του σχέδια; Το μέλλον θα δείξει, αναλόγως με την πορεία και τα ενδιαφέροντα που θα του ανοιχθούν μπροστά του μέσα από τη φοίτησή του στη σχολή της επιλογής του.

Ο λόγος για τον Κερκυραίο στην καταγωγή, αλλά γεννημένο και μεγαλωμένο στην Αθήνα Άγγελο Νικομάνη που βρίσκεται στους πρώτους των πρώτων, με εξαιρετικά μεγάλη επίδοση στις Πανελλήνιες και το δρόμο ορθάνοικτο να πετύχει τα όνειρά του για την υπόλοιπή του ζωή.

Πηγή: corfupress.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις