Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλικό Ευβοίας: Βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η διάρρηξη σε καφέ της περιοχής

Βασιλικό Ευβοίας: Βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η διάρρηξη σε καφέ της περιοχής

Διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε κατάστημα καφέ στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας

Λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, πήγαν και διέρρηξαν το κατάστημα καφέ “Ρίζος”, λίγο πριν την γέφυρα του Βασιλικού στην Εύβοια . Οι δύο δράστες με την χρήση λοστού επί αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πίσω πόρτα του καταστήματος.

Όταν τα κατάφεραν μπήκαν στο κατάστημα και παραβιάζοντας την ταμειακή μηχανή αφαίρεσαν το ποσό των 400 ευρώ σε νομίσματα ενώ λίγο πριν αποχωρήσουν προσπάθησαν να μπουν και στο γραφείο του ιδιοκτήτη χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ λίγο δεύτερα αργότερα αποχώρησαν τρέχοντας.

Το eviathema.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη κ. Γιάννη Ρίζο, ο οποίος περιέγραψε αναλυτικά βήμα – βήμα πως κινήθηκαν οι δράστες. Όπως ανέφερε, ο συναγερμός δεν χτύπησε παρα μόνο όταν οι δράστες είχαν ήδη μπει στο κατάστημα, όταν τους αντιλήφθηκε από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει, κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Περιπολικό της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα στο σημείο όπως και ο ίδιος ιδιοκτήτης όμως οι δύο δράστες είχαν ήδη αποχωρήσει ενώ ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο κ. Ρίζος επίσης ανέφερε ότι αναγνώρισε από το σωματότυπο τους ως δράστες μιας ακόμα διάρρηξης και κλοπής που έγινε πριν λίγες ημέρες πάλι στο ίδιο του το κατάστημα, όπου τότε οι δράστες είχαν καταστρέψει πάλι, την ταμειακή μηχανή, το μηχάνημα για τις κάρτες Pos ενώ του είχαν αφαιρέσει το ποσό των 1500 ευρώ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις