Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βασίλης Καρράς: Έτσι έζησα στα χέρια των απαγωγέων – Οι αποκαλύψεις του τραγουδιστή στην κάμερα – video

Βασίλης Καρράς: Έτσι έζησα στα χέρια των απαγωγέων – Οι αποκαλύψεις του τραγουδιστή στην κάμερα – video

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές, ο Βασίλης Καρράς, με αφορμή το πρώτο του βιβλίο «από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης», μιλάει για όλους και για όλα.

Ο Βασίλης Καράς αποκαλύπτει ότι έχει ζήσει δύο απαγωγές και ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο του, το οποίο όπως λέει θα είναι διαφορετικό και «δύσκολο». Κάνοντας τη δική του αναδρομή, περιγράφει όλα όσα έχει ζήσει, δύσκολα και εύκολα, ευχάριστα και δυσάρεστα, αλλά και γιατί δεν τον «χάλασε» η αποθέωση που γνωρίζει από το κοινό του.

Εκφράζει την «αδυναμία» του στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σημειώνοντας ότι εκεί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι «πιο καθαρές». Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν σπούδασε, ο κ. Καρράς απαντάει ότι έχει βγάλει το καλύτερο πανεπιστήμιο και εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό του «εραστή».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντώντας στο αν υπάρχουν προσωπικότητες που ακούνε «Καρρά» αλλά δεν το παραδέχονται, αναφέρεται σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό λέγοντας ότι: «Είχα πάει στα Ιεροσόλυμα να προσκυνήσω, ήταν η τρίτη φορά και αρχίσαμε να γνωριζόμαστε με το συγχωρεμένο, τον αείμνηστο Μητροπολίτη Παντελεήμονα.

Πήγαινα του φιλούσα το χέρι, έπαιρνα την ευχή του και έφευγα. Την τρίτη φορά μου λέει ‘Βασίλη να μην φύγεις, σε χρειάζομαι’, ήταν και η γυναίκα μου μαζί, λέω η Χριστίνα να μείνει; Μου λέει, μόνο σε θέλω, δυο λεπτά. Ντρεπότανε. Έκλεισε η πόρτα, φύγανε και μου λέει ‘στείλε, ρε παιδί μου τα cd σου να τα ακούω γιατί έχω ένα παλιό και ακούω όλο το ίδιο…»

Παραδέχεται ότι παρακολουθεί την πολιτική, ότι κάθε τετραετία είναι στο πρώτο πλάνο όλων για να τον θέσουν υποψήφιο, αφήνει αιχμές για την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης, το ζήτημα της Μακεδονίας αλλά και πως οι καλλιτέχνες μπορούν να προσφέρουν.

Τέλος, απευθύνει έκκληση να σταλεί δάσκαλος στη Γουατεμάλα και τη Φινλανδία για τα Ελληνόπουλα που βρίσκονται εκεί και περιγράφει σε μέρος του εξωτερικού έχει την πιο θερμή υποδοχή. Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο grtimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις