Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βελεστίνο: Φωτογραφία λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε 13χρονη από αδέσποτο σκύλο

Βελεστίνο: Φωτογραφία λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε 13χρονη από αδέσποτο σκύλο
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Σε Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε η 13χρονη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση στο Βελεστίνο. Ο αδέσποτος σκύλος την αιφνιδίασε. Τι λένε οι γονείς του παιδιού…

Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που έχει υποστεί ένα 13χρονο κορίτσι στο Βελεστίνο, το οποίο βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη στα δόντια αδέσποτου σκύλου. Η μαθήτρια μόλις είχε τελειώσει το μάθημά της στο φροντιστήριο και επέστρεφε στο σπίτι της, όταν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο.

Η έφηβη πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο σκύλος την πέταξε κάτω και άρχισε να τη δαγκώνει στο γόνατο προκαλώντας της μεγάλη πληγή. Τα κλάματα του κοριτσιού άκουσαν περίοικοι που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Το αγριεμένο σκυλί εξαφανίστηκε, ενώ η 13χρονη μαθήτρια «έτρεμε σαν το ψάρι». Με μισοσκισμένα ρούχα μεταφέρθηκε αμέσως από τον πατέρα της στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της στο taxydromos.gr, το θέμα με την επιθετικότητα των αδέσποτων τείνει να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο. Ο πατέρας της 13χρονης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας να καταγραφεί η αναφορά του στο βιβλίο συμβάντων.

«Το παιδί μας είναι κατατρομαγμένο. Είναι ένα θαρραλέο παιδί που κυκλοφορεί μόνο του για να πάει στο φροντιστήριο και από την ώρα που έγινε αυτό φοβάται να βγει έξω. Το σκυλί που της επιτέθηκε ήταν αγριεμένο. Ευτυχώς που δεν υπήρξε σοβαρότερος τραυματισμός να τρέχουμε και να μην φτάνουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά η μητέρα, εκφράζοντας τη δυσφορία της, διότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή του Βελεστίνου έχει μετατραπεί πλέον σε «μάστιγα».

Οι επιθέσεις σε μικρούς και μεγάλους είναι συχνές, δίχως την ίδια στιγμή να λαμβάνονται μέτρα από τον δήμο προκειμένου να περιοριστούν οι αγέλες, που έχουν καταστεί «φόβος και τρόμος» στην περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις