Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βελεστίνο: Κατέρρευσε μετά το γκολ της ομάδας του – Πανδαιμόνιο στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!

Βελεστίνο: Κατέρρευσε μετά το γκολ της ομάδας του – Πανδαιμόνιο στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!

«Πάγωσαν» στο γήπεδο Βελεστίνου, κατά τη διάρκεια χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα, φίλαθλοι, παίκτες και παράγοντες, στη θέα ενός νεαρής ηλικίας φιλάθλου, ο οποίος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στις κερκίδες…

Στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ και στον αγώνα μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Πυράσσου, το πανηγύρι στο τέλος του αγώνα για τη νίκη της ομάδας του Βελεστίνου διαδέχθηκε το σοκ, αλλά και η αγωνία για τον 48χρονο φίλαθλο, από το Βελεστίνο.

Οδεύοντας στη συμπλήρωση 90 λεπτών κι ενώ οι κυανόλευκοι είχανε «κλειδώσει» την επικράτηση, στο γήπεδο επικράτησε αναστάτωση, οι ποδοσφαιριστές κοιτούσαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με φιλάθλους και ανθρώπους των δύο ομάδων να προσπαθούν αρχικά να σπάσουν την πόρτα, η οποία τελικά ξεκλειδώθηκε, με τον γιατρό του αγώνα να μεταβαίνει στις κερκίδες και στη συνέχεια να φτάνει άμεσα ασθενοφόρο με πλήρωμα από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Στο Κ.Υ. Βελεστίνου διακομίσθηκε έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, όμως, οι γιατροί εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του έκριναν επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο έσπευσαν για την αντιμετώπιση του περιστατικού και φέρεται να έγιναν οι «άγγελοί» του, καθώς κατάφεραν να τον ανατάξουν από δεύτερη ανακοπή που υπέστη. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες κρίσιμες

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις