Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Βέροια: Δραματικός απεγκλωβισμός σε φλεγόμενο σπίτι – Έσωσαν ηλικιωμένο με προβλήματα υγείας

Βέροια: Δραματικός απεγκλωβισμός σε φλεγόμενο σπίτι – Έσωσαν ηλικιωμένο με προβλήματα υγείας

Η φωτιά στο σπίτι εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια και ο άτυχος ιδιοκτήτης ήταν ανήμπορος να μετακινηθεί. Ο απεγκλωβισμός του ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα από πυροσβέστες…

Η φωτιά στο διαμέρισμα στη Βέροια εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο και ο άτυχος ιδιοκτήτης αρχικά παγιδεύτηκε. Σώθηκε επειδή γείτονες είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Λίγο αργότερα ξεκινούσε η επιχείρηση απεγκλωβισμού που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που έζησε.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, στο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Μιαούλη στη Βέροια λίγο μετά τη 01:00.

Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν ένας 70χρονος, με προβλήματα υγείας, τον οποίο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τον ηλικιωμένο που δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από το συμβάν, παρέλαβε το ΕΚΑΒ για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η φωτιά περιορίστηκε στον χώρο του υπνοδωματίου, ενώ στο συμβάν επιχείρησαν πέντε άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις