Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βέροια: «Ποτέ δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης

Βέροια: «Ποτέ δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης

Σε σοκ βρίσκεται η 29χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνος από τη Βέροια σύμφωνα με τον δικηγόρο της που μίλησε στο Live News.

Ο δικηγόρος της μητέρας Αντώνης Μπιδέρης μιλώντας στο Livew News αναφέρθηκε στα όσα υποστηρίζει η 29χρονη, χαρακτηρίζοντάς της μάλιστα ως ένα « πλάσμα σε σοκ, έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είχε συνειδητοποιήσει μέχρι χθες αργά την έκβαση του συμβάντος».

«Αρνείται σθεναρά από την πρώτη στιγμή την πράξη της ανθρωποκτονίας, είναι αυτή που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο, τους επέδειξε το συγκεκριμένο σημείο, όπου είδε το παιδί της για τελευταία φορά να χαροπαλεύει και στην συνέχεια, χάριν αυτής της συνεργασίας της 29χρονης με την αστυνομία, εντόπισαν το άψυχο κορμί του βρέφους».

«Ρωτούσε και ξαναρωτούσε, ήθελε να δει το παιδί της»

«Ρωτούσε και ξαναρωτούσε, ήθελε να δει το παιδί της. Ρωτούσε και ξαναρωτούσε αν είναι στη ζωή ή αν έχει καταλήξει. Και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αποδοχή της κατηγορίας. Αντιθέτως την έχει αρνηθεί. Έχει αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο» τόνισε ο κ. Μπιδέρης.

Μάλιστα, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ο κος. Μπιδέρης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η κατηγορούμενη μητέρα δεν αποδέχθηκε ποτέ την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ούτε στην πρώτη και αυθόρμητη κατάθεση της 29χρονης γυναίκας.

Ερωτηθείς ο δικηγόρος για την μητέρα της 29χρονης και γιαγιά του βρέφους που φαίνεται να ήταν αυτή που φρόντιζε πιο πολύ το μωρό, πώς άφησε την κόρη της να φύγει μόνη της με το μωρό σχολίασε: «Ήταν αυτή που κατήγγειλε πρώτη την κόρη της. Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση, αν αντιλήφθηκε η γιαγιά ότι έφυγε μόνη της».

Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρας του βρέφους στο Live Νews

Η Σοφία Ζεϊμπέκη, σχολίασε σχετικά με την υπόθεση: «Είναι μία τραγική φιγούρα στην ιστορία ο πατέρας. Προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να προχωρήσει στην αναγνώριση της πατρότητας, ενώ η 29χρονη δεν συναινούσε στην αναγνώριση. Τον Νοέμβριο ζήτησε ο πατέρας να συνεχίσει δικαστικά την αναγνώριση του παιδιού».

Δεν πρόκειται για μία σταθερή σχέση αυτή που είχε ο πατέρας του νεκρού βρέφους με την 29χρονη κατηγορούμενη, ενημέρωσε η δικηγόρος του πατέρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις