Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο πρόεδρος των αστυνομικών έκανε μήνυση στον Ηλία Γκιώνη

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο πρόεδρος των αστυνομικών έκανε μήνυση στον Ηλία Γκιώνη

Λίγο πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ενέπλεξε το όνομα του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Θοδωρής Τσαϊρίδης να μηνύσει τον γνωστό blogger για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε νέα του ανάρτηση του στα social media, ο Ηλίας Γκιώνης αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, είναι συνιδιοκτήτης σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης και ότι το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. 

Σημειώνεται ότι ο γνωστός ακτιβιστής και blogger αποκάλυψε την υπόθεσης βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, ενώ δημοσίευσε και τα ονόματα των εμπλεκόμενων.

«Υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς»

Για όλα τα παραπάνω μίλησε το πρωί της Τρίτης (01.02.2022) στο MEGA o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θοδωρής Τσαϊρίδης, σημειώνοντας ότι κατηγορείται από τον Ηλία Γκιώνη για ανυπόστατα πράγματα.

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση. Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα».

«Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο blogger να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες», κατέληξε ο Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις