Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορινθία: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Η φωτιά μέσα από πυροσβεστικό όχημα – Αυτά βλέπουν και ζουν οι πυροσβέστες!

Κορινθία: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Η φωτιά μέσα από πυροσβεστικό όχημα – Αυτά βλέπουν και ζουν οι πυροσβέστες!

Είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε όσα ζουν οι πυροσβέστες από τη δική τους οπτική γωνία. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και εκείνοι πρέπει να συνεχίσουν…

Έχετε ακούσει και έχετε δει πολλά για τους ήρωες των πυρκαγιών. Εχετε δει εντυπωσιακά πλάνα που καταγράφουν οι κάμερες. Όμως για πρώτη φορά θα δείτε τι βλέπουν οι πυροσβέστες στο πεδίο της δράσης μέσα από τα μάτια τους, χωρίς σκηνοθέτες και χωρίς μοντάζ.

Το επόμενο βίντεο δείχνει μια ακόμα μάχη με τις φλόγες, όπως φαίνεται μέσα από πυροσβεστικό όχημα. “Είμαστε στην κόλαση” λένε οι πυροσβέστες που συνεχίζουν για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Οι κίνδυνοι για την ίδια τους τη ζωή, δεν σταματούν σε κανένα σημείο. Η ατμόσφαιρα αποπνικτή.

Αυτή είναι η αλήθεια που ζουν οι ήρωες των 700-800 ευρώ που κάθε χρόνο δίνουν μάχες όπου και όποτε χρειαστεί…

Το βίντεο μέσα από πυροσβεστικό όχημα

Το δύσκολο και ψυχοφθόρο έργο των ιατροδικαστών, που συμμετέχουν στις νεκροτομές των σορών της εθνικής τραγωδίας με τους 84 νεκρούς στην ανατολική Αττική, ολοκληρώνεται σήμερα.

Η Πυροσβεστική παρακαλεί τους συγγενείς των αγνοούμενων να προσέρχονται στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έως και σήμερα στις 20:00 το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Πηγή: ekorinthos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις