Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

Η εικόνα σοκαριστική: είναι η στιγμή της σύγκρουσης στη Φθιώτιδα το πρωί της περασμένης Κυριακής (01.05.2022). Από το τροχαίο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας αυτοκινήτου που ακολουθούσε, έχασε τη ζωή του ο 59χρονος άνδρας που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό!

Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου δημοσιεύει το Lamiareport. Καρέ καρέ η κάμερα άλλου αυτοκινήτου καταγράφει τη μοιραία στιγμή που το λευκό Reunault Megane, σε έναν άδειο δρόμο, φεύγει από την πορεία του και πέφτει πάνω στο σταματημένο Ford Focus του θύματος. 

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο 297χλμ της εθνικής οδού, λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου. 

Ο 59χρονος οδηγός του Ford Focus σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν εκείνος και η σύζυγός του. 

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, ο νεαρός από τη Φθιώτιδα με το λευκό Megane, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αρχικά κινείται στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια, άγνωστο γιατί, “φεύγει” από την πορεία του και κινείται προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο σταματημένο Ford Focus, σκοτώνοντας τον 59χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το λευκό Renault Megane μετά τη πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω.

Δείτε το βίντεο

Ο 26χρονος οδηγός του Renault Megane συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Του πήραν επίσης αίμα για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις