Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ: Το σπαρακτικό μήνυμα των παιδιών της δολοφονημένης γυναίκας στην Κρήτη! Προφυλακίζονται οι κατηγορούμενοι

Εικόνα από το flashnews
Εικόνα από το flashnews

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κάτω από τις έντονες αποδοκοκιμασίες συγγενών του ηλικιωμένου ζευγαριού που δολοφονήθηκε στο Σφηνάρι, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στον ανακριτή, οι τρεις κατηγορούμενοι για την διπλή ανθρωποκτονία, για να απολογηθούν.

Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι ο 47χρονος γιος του άτυχου ζευγαριού, ένας 49χρονος και ένας 34χρονος και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή, καθώς και της απόπειρας ληστείας.

Έξω από την πόρτα του ανακριτή, τα παιδιά της δολοφονημένης γυναίκας και μητριάς του ενός φερόμενου δράστη, ήρθαν τετ – α – τετ με τους κατηγορουμένους, τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια των παιδιών της δολοφονημένης γυναίκας. Πρόκειται για τα παιδιά που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο. Η κόρη της, με δάκρυα στα μάτια, διάβασε στους δημοσιογράφους ένα σημείωμα των παιδιών της που είναι συντετριμένα από τη διπλή δολοφονία.

Για προμελετημένη ληστεία μετά φόνου έκανε λόγο ο δικηγόρος των παιδιών της δολοφονημένης Ευαγγελίας Βροντάκη, Ανδρέας Βροντάκης. Εντύπωση προκαλεί και το ότι τον 47χρονο κατηγορούμενο γιο του επίσης δολοφονημένου συζύγου της γυναίκας, τον βοηθούσε πολλές φορές η άτυχη Ευαγγελία Βροντάκη, στεκόμενη δίπλα του ως δεύτερη μητέρα.

Προφυλακίζονται οι τρεις κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κρίθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την δολοφονία ζευγαριού ηλικιωμένων στις 17 Φεβρουαρίου 2015 μέσα στο σπίτι όπου έμεναν στο χωριό Σφηνάρι Κισάμου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την εξέταση τους από την ανακρίτρια οι δύο από τους τρεις κατηγορουμένους ο 49 χρόνος και ο 34 χρονος αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ ο 47 χρόνος παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που πήγε τους δύο άλλους στο σπίτι των θυμάτων χωρίς ωστόσο να έχει εμπλοκή στην ανθρωποκτονία.

Η συνήγορος του 34 χρονου Αριστέα Στάθη μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο πελάτης της από την ηλικία των 15 ετών είναι τοξικομανής ενώ ο συνήγορος του 49 χρόνου Γιώργος Τζερίζ τόνισε ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση και δεν γνωρίζει καν που βρίσκεται το χωριό στο οποίο τελέστηκε το έγκλημα.

Πώς έγινε το διπλό έγκλημα

Σύμφωνα με την αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση έπειτα από πολύμηνες έρευνες, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, το μοιραίο απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου, πήγαν με το αυτοκίνητο του 49χρονου, στο σπίτι των ηλικιωμένων, με σκοπό τη ληστεία. Στο σπίτι μπήκαν ο 49χρονος και ο 34χρονος ενώ ο 47χρονος παρέμεινε στο αυτοκίνητο.

Για να εξαναγκάσουν τους ηλικιωμένους να αποκαλύψουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων, τους κατάφεραν χτυπήματα με ξύλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τους. Ακολούθως, χωρίς να εντοπίσουν τα χρήματα, μπήκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν ενώ για να αποκρύψουν τα ίχνη τους πέταξαν τα ρούχα τους σε ερημική περιοχή

Πηγή: flashnews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε