Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

ΒΟΑΚ: Συγκλονιστικές εικόνες μετά από τροχαίο με δύο τραυματισμένες γυναίκες

ΒΟΑΚ: Συγκλονιστικές εικόνες μετά από τροχαίο με δύο τραυματισμένες γυναίκες

Το τροχαίο στον ΒΟΑΚ σημειώθηκε τα ξημερώματα και οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα που επέβαιναν. Μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών…

Οι εικόνες από τον ΒΟΑΚ μετά το τροχαίο σοκάρουν. Τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν, ένα αυτοκίνητο και ένα ταξί, διαλύθηκαν και καταστράφηκαν. Μέσα στο ΙΧ βρίσκονταν δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους. Αμέσως μετά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Κρήτη. Οι παρακάτω εικόνες έρχονται να επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου. Σε αυτόν κάθε χρόνο σημειώνονται δεκάδες τροχαία και χάνονται ζωές.

Πιο αναλυτικά, μέσα στο όχημα που επέβαιναν εγκλωβίστηκαν δύο νεαρές γυναίκες τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του Φόδελε.

Άγνωστο πώς το όχημα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ηράκλειο, συγκρούστηκε με ταξί που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στο σημείο για την επιχείρηση του απεγκλωβισμού των δύο γυναικών, έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Οι γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός ταξί δεν τραυματίστηκε ενώ άνδρες της Τροχαίας του ΒΟΑΚ ερευνούν το ατύχημα. Δείτε τις εικόνες του cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις