Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βοιωτία: Δάγκωσαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς – Οργή και προβληματισμός από την επίθεση τσιγγάνων!

Βοιωτία: Δάγκωσαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς – Οργή και προβληματισμός από την επίθεση τσιγγάνων!

Στα όριά τους οι αστυνομικοί μετά τη νέα επίθεση σε καταυλισμό τσιγγάνων. Γυαλιά καρφιά το περιπολικό…

Την έντονη διαμαρτυρία τους προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει με έγγραφο της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ), με αφορμή τον τραυματισμό συναδέλφων στη μεγάλη επιχείρηση – σκούπα στον καταυλισμό του Πυρίου Θηβών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και πέντε αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας οι οποίοι μαζί με δυο ακόμη συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Λιβαδειάς, τραυματίστηκαν από επίθεση εξαγριωμένων Ρομά, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο αυτοκίνητο της υπηρεσίας. Μάλιστα σε άλλο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, γίνεται λόγος για τραυματισμούς αστυνομικών «από πέτρες μέχρι και δαγκώματα ενώ προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα».

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι στην επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ για τα αποτελέσματα της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης  στο Πυρί, αναφέρεται η σύλληψη δύο γυναικών και ενός άνδρα «για απρόκλητη επίθεση σε βάρος αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους, πρόκληση φθορών σε αστυνομικό όχημα, ενώ επιπρόσθετα αντιστάθηκαν κατά την σύλληψή τους».

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις