Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Βοιωτία: Ληστής ξυλοκόπησε 82χρονη μέσα στο σπίτι της – Άρπαξε 100 ευρώ και την τηλεόραση

Βοιωτία: Ληστής ξυλοκόπησε 82χρονη μέσα στο σπίτι της – Άρπαξε 100 ευρώ και την τηλεόραση

Συγκλονιστικό και συνάμα τρομακτικό είναι το θράσος ενός ληστή που μπούκαρε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στον Ορχομενό Βοιωτίας και τη χτύπησε, για να της κλέψει τελικά μια τηλεόραση.

«Μπήκε μέσα, με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες με τύλιξε και με πατούσε. Το πορτοφόλι που βρήκε είχε μέσα 100 ευρώ», δήλωσε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο η 82χρονη Ανθή Βούτσα, η συνταξιούχος που δέχθηκε την επίθεση του ληστή μέσα στο σπίτι της στον Ορχομενό Βοιωτίας.

«Ζήτησα βοήθεια και φώναζα. Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο. Έχει φύγει κρέας από το χέρι μου», συμπλήρωσε η 82χρονη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ληστή.

«Όταν φύγανε πήρε την τηλεόραση. Την έβγαλε από την πόρτα που βγαίνουμε έξω, του λέω: ”μήπως θέλεις να σου ξεκλειδώσω;”, ”όχι” λέει ”εμείς πηδάμε από τις μάντρες”. Η αστυνομία τον βρήκε γιατί τον ξέρει λέει πάει τακτικά», είπε μεταξύ άλλων η άτυχη 82χρονη.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (24.11.2023) αργά το βράδυ, όταν ο ληστής μπούκαρε στο σπίτι της 82χρονης και τη χτύπησε με μπουνιές για να την αναγκάσει να του δώσει όσα χρήματα είχε.

Η κ. Ανθή άρχισε να φωνάζει και οι γείτονες την άκουσαν και φώναξαν ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τελικά, ο ληστής εντοπίστηκε λίγο αργότερα καθώς έπεσε σε μπάρες στο ύψος του ’90, οδηγώντας κλεμμένο αμάξι, το οποίο είχε αρπάξει από την ευρύτερη περιοχή.

Μέσα στο κλεμμένο αμάξι βρέθηκε και η τηλεόραση. Κάπως έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ήταν και ο δράστης της ληστείας. Ο 29χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις