Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Βοιωτία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος οδηγός – Έπεσε με το αυτοκίνητο σε χαντάκι

Βοιωτία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος οδηγός – Έπεσε με το αυτοκίνητο σε χαντάκι

Ακόμα ένα τροχαίο στη Βοιωτία. Θύμα ένας 34χρονος οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε χαντάκι από τα 5 μέτρα…

Διπλά άτυχος στάθηκε οδηγός στη Βοιωτία σε τροχαίο δυστύχημα. Από τη μια έχασε τον έλεγχο που οδηγούσε σε σημείο επικίνδυνο και από την άλλη, η πτώση του σε χαντάκι από τα 5 μέτρα, αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή του. Διασώστες έφτασαν στο σημείο, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο θάνατος του 34χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Δ.Ε. Βαγίων στη Βοιωτία με αυτοκίνητο να πέφτει από πέντε μέτρα σε χαντάκι και να τραυματίζετε θανάσιμα ο 34χρονος οδηγός του.

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από το οποίο σημειώθηκε η εκτροπή. Δύο πυροσβέστες με ένα όχημα έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον 34χρονο παραδίδοντας τον στο ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το permissos.gr ο άνδρας, με καταγωγή από το Μαυρομμάτι Θηβών, κατέληξε συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του, όπως διαπίστωθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις