Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Βοιωτία: Θρίλερ με εξαφάνιση 15χρονης μαθήτριας – Ψάχνουν παντού τη γλυκιά Ελπίδα [pics]

Βοιωτία: Θρίλερ με εξαφάνιση 15χρονης μαθήτριας – Ψάχνουν παντού τη γλυκιά Ελπίδα [pics]

Τα ίχνη της 15χρονης χάθηκαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την εξαφάνιση…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης. Σύμφωνα με ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 04/02/2019, στις 16:00 ώρα, εξαφανίστηκε από τα Οινόφυτα Βοιωτίας, η Ελπίδα Μ., 15 ετών.

Για την εξαφάνιση της ανήλικης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 05/02/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελπίδα M. έχει ύψος 1.66 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε χακί μπουφάν, ροζ μπλούζα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Έκκληση για τον εντοπισμό του παιδιού της, απηύθυνε η μητέρα της 15χρονης που μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ.

Με σπασμένη φωνή, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι η κόρη της σχόλασε από το φροντιστήριο αλλά δεν πήρε το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι.

“Το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό, ενώ έχει απενεργοποιήσει και το facebook. Δεν έχω επικοινωνία με το παιδί μου” ανέφερε μεταξύ άλλων…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις