Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: 30χρονος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά αγοράκια σε ακαδημία ποδοσφαίρου

Βόλος: 30χρονος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά αγοράκια σε ακαδημία ποδοσφαίρου
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Νεαρός άνδρας που εργάζεται σε ακαδημία ποδοσφαίρου στον Βόλο φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια. Γονείς που έστελναν τα παιδιά τους στην Ακαδημία, προχώρησαν σε καταγγελία και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. 

Ο 30χρονος άνδρας, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, φέρεται να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές του φωτογραφίες στα ανήλικα παιδιά που προπονούνταν σε ακαδημία ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και στην οποία ο ίδιος εργάζεται ως φροντιστής. 

Click4more: Νέα καταγγελία σοκ: Παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονα κορίτσια επί δυο χρόνια

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γονιός εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες. Ο 30χρονος έπαψε να εργάζεται στην Ακαδημία, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Άνδρες της Υποδεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να “δέσουν την υπόθεση”, αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα σε περισσότερα από δύο παιδιά, ενώ κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους.

Με πληροφορίες από TheNewspaper.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις