Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: «Άφησα την κόρη μου στο ορφανοτροφείο για να τη σώσω»

ΟΑΕΔ
Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου με την υπόθεση της μητέρας που άφησε την κόρη της σε ορφανοτροφείο

Η 48χρονη αποφάσισε να πάρει αυτή την απόφαση για να ζήσει το παιδί της σε καλύτερες συνθήκες, καθώς πάσχει από δρεπανοκυτταρική αναιμία. “Είμαι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” του MEGA. 

Όπως εξήγησε, “στις 15 Ιουνίου έγινε διακοπή ρεύματος. Προϋπήρχε ένα παλιό χρέος. Ο μετρητής της ΔΕΗ ήταν στο όνομα της μητέρας μου που είχε πεθάνει το 2014. Δυστυχώς ο σύζυγος μου δεν ήταν σε θέση να εργαστεί. Μέχρι το 2014 πλήρωνε τους λογαριασμούς ο πατέρας μου. Μετά το θάνατο της μητέρας μου, σταμάτησε… Δεν έχω ρεύμα από τις 15 Ιουνίου. Την πήγα εκεί, γιατί όπως ήταν οι συνθήκες στο σπίτι, κινδύνευε η ζωή της. Αν την κρατούσα και επιδεινωνόταν η υγεία της, τότε θα την έχανα…”.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”

Σύμφωνα με τα gegonota.news, η μητέρα βλέπει την 9χρονη κόρη της κάθε 20 ημέρες. Την συνοδεύει στο Νοσοκομείο για τις μεταγγίσεις, ενώ η ίδια ζει σε ένα συγγενικό σπίτι, σε κάποιο χωριό της Θεσσαλίας.

Tο χρέος στη ΔΕΗ είναι 10.000 ευρώ και στη ΔΕΥΑΜΒ 2. 650 ευρώ. Από το 2014 κανένας διακανονισμός δεν τηρήθηκε και το χρέος εκτοξεύθηκε.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις