Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ανατροπή φορτηγού στην εθνική οδό – Η φωτιά το έκανε στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά – Σώθηκε ο οδηγός του!

Βόλος: Ανατροπή φορτηγού στην εθνική οδό – Η φωτιά το έκανε στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά – Σώθηκε ο οδηγός του!

Το φορτηγό ανατράπηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό. Στο νοσοκομείο Βόλου ο οδηγός του…

Στις φλόγες τυλίχτηκε, μετά από τροχαίο ατύχημα τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα, Δημόσιας Χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, που μετέφερε φρούτα από την Ημαθία στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. O 55χρονος οδηγός πρόλαβε και βγήκε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ενώ η νταλίκα κινούνταν προς Αθήνα, στο ύψος του Αερινού, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε μεταλλικό στηθαίο και να πάρει φωτιά. Ο 55χρονος οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το όχημα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 03.03 το πρωί και στο σημείο μετέβησαν, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την ΒΙ.ΠΕ., ένα όχημα από τον Βόλο και ένα όχημα από τον Δρυμώνα. Το φορτηγό και το φορτίο που μετέφερε καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σοβαρό τροχαίο στη Νεμέα

Αγροτικό αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο δρόμο και να κλείσει προσωρινά η Επαρχιακή Οδός Αρχαία Νεμέα –  Νεμέα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, δύο γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά το Πυροσβεστικό όχημα Νεμέας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου στη Νεμέα

Πηγή: korinthostv.gr, magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις