Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Ανατροπή σε άγρια ληστεία – Το σκοτεινό μυστικό και η σύνδεση ανάμεσα σε δράστη και θύμα

Βόλος: Ανατροπή σε άγρια ληστεία – Το σκοτεινό μυστικό και η σύνδεση ανάμεσα σε δράστη και θύμα

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τη ληστεία 46χρονου ατόμου με κινητικά προβλήματα. Έκπληκτος ο Βόλος, παρακολουθεί τις αποκαλύψεις στην επίμαχη υπόθεση…

Ο Βόλος παρακολουθεί άναυδος τα στοιχεία που έρχονται στο φως, για τη ληστεία που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, σε πυλωτή πολυκατοικίας. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και έδωσε τη δική του εκδοχή. Μέσα από αυτή, ισχυρίστηκε πως το μεγάλο θύμα είναι ο ίδιος και όχι ο 46χρονος που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, που καλείται να αποφασίσει για τα όσα έγιναν.

Η υπόθεση ληστείας ενός 46χρονου ατόμου με κινητικά προβλήματα από έναν 22χρονο στο κέντρο του Βόλου, την περασμένη Πέμπτη, παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή. Ο 22χρονος Ρομά πάσχει από νοητική υστέρηση σε ποσοστό 80% και κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον 46χρονο στην πυλωτή της πολυκατοικίας για να του κλέψει ένα τσαντάκι με 40 ευρώ. Αποδείχθηκε ότι οι δυο τους, ηταν γνωστοί.

Όπως τόνισε ο φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του, ο 46χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του και τον χτύπησε στη μύτη για να τον αποφύγει. Η κατάθεση του 22χρονου άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο νεαρός αρνήθηκε τις κατηγορίες , είπε πως ο 46χρονος του χρωστούσε χρήματα από προηγούμενες “επαφές” τους και οι δικηγόροι του κατέθεσαν κατά του 46χρονου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, αλλά και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια ανίκανου προσώπου να αντισταθεί.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η μητέρα του 22χρονου κατέθεσε αίτηση για δικαστική συμπαράσταση του 22χρονου και ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να γίνεται ψυχιατρική παρακολούθησή του στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις