Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: Αποκάλυψε το φρικτό μυστικό της αδερφής του – Έτσι άλλαξε η συμπεριφορά της 10χρονης μαθήτριας!

Βόλος: Αποκάλυψε το φρικτό μυστικό της αδερφής του – Έτσι άλλαξε η συμπεριφορά της 10χρονης μαθήτριας!

Ο Βόλος άναυδος από τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ταχύτατα…

Στην Εισαγγελία του Βόλου έφτασε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, εκμετάλλευσης και βιασμού κατά συρροή μίας 10χρονη μαθήτριας, από τον ίδιο της τον πατέρα. Όπως αποκαλύπτεται, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία, αδερφός της, «‘εσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στη μητέρα του για όσα έβλεπε και δεν τολμούσε να πει τον τελευταίο τουλάχιστον έναν χρόνο.

Σοκαρισμένη η 30χρονη μητέρα της 10χρονης έφτασε στην Αστυνομία, όπου ζήτησε τη βοήθεια των Αρχών και του Εισαγγελέα, ώστε να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο των παιδιών της. Ο Εισαγγελέας του Βόλου άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 38χρονο άνδρα, ο οποίος εκμεταλλευόταν την συχνή απουσία της μητέρας από το σπίτι, λόγω της εργασίας της, για να προβαίνει στις απίστευτες φρικαλέες πράξεις του.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα

Η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δέκα μέρες την Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, που ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει, το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής, της οποίας μάλιστα είναι και φυσικός της πατέρας!

Ο άνδρας φαίνεται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

«Θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί»

Μετά την ολοκλήρωση της σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου. Ο πατέρας, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι λόγω της εργασίας της.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του, ενώ στη 10χρονη μαθήτρια έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Οι πληροφορίες τέλος, αναφέρουν ότι η 30χρονη γυναίκα, έδιωξε τον άνδρα που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της και κίνησε νομικές ενέργειες σε βάρος του.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, magnesianews.gr, thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις