Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βόλος: Αψυχολόγητη ενέργεια από 29χρονο που μπήκε μέσα σε σχολείο – Τα έχασαν οι μαθητές

σχολεία

Μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο. Ο Βόλος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης, που έχει ως κεντρικό πρόσωπο έναν 29χρονο εξωσχολικό…

Αναστάτωση προκάλεσε προχθές το απόγευμα (27-01-2021) 29χρονος Βολιώτης, όταν μπήκε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου και έδειχνε το αεροβόλο όπλο του σε ανήλικα παιδιά. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου στις 18:00. Στο προαύλιο του σχολείου υπήρχαν παιδιά που έπαιζαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του 29χρονου, ο οποίος προχώρησε σε μία αψυχολόγητη ενέργεια.

Επέδειξε το όπλο του στα ανήλικα και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο. Τα παιδιά τρόμαξαν και ενημέρωσαν άμεσα τους γονείς τους. Επισημαίνεται ότι την ώρα του περιστατικού το σχολείο δεν λειτουργούσε. Οι διευθύνσεις του σχολείου χθες δεν ήταν ενημερωμένες για το περιστατικό, για το οποίο πάντως υπήρξε ενημέρωση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κινητοποιήθηκε άμεσα. Η Αστυνομία αναζήτησε τον δράστη και τον εντόπισε κοντά στο σπίτι του. Βρήκε και κατέσχεσε το όπλο του και σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης, στον έλεγχο εντόπισε και κατέσχεσε δύο αμπούλες αερίου και ένα μικρό κουτί που περιείχε 370 μεταλλικά σφαιρίδια. Ο 29χρονος κρατήθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις