Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Βόλος: Διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Στο κόκκινο η αγωνία για το παιδί μετά την παράσυρση. Οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πήραν την απόφαση να μεταφερθεί από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο…

Ο Βόλος αγωνιά και οι στενοί συγγενείς του τραυματισμένου αγοριού προσεύχονται να γίνει καλά. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και διασωληνώθηκε στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η παράσυρση από λεωφορείο που έχει βάλει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του, σημειώθηκε στον Βόλο, μπροστά στη μητέρα του, κοντά στο σπίτι που έμεναν. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, πήραν μια σειρά από καταθέσεις. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τα όσα είδαν να συμβαίνουν μπροστά τους, με ορισμένους να μιλούν για ένα μεγάλο λάθος που έφερε το κακό.

Πιο αναλυτικά, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται 5,5 ετών αγοράκι που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου από λεωφορείο καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του, στη Νέα Ιωνία.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διασωληνώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο, διότι το παιδί παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για λάθος της μητέρας, που αποφάσισε να περάσει από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να καταλάβουν πώς το παιδί παρασύρθηκε από το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Βόλου.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.15 το απόγευμα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, στη συμβολή των οδών Χ. Λούλη και Αναπαύσεως κοντά στο παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις