Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος: Διασωληνώθηκε ποδηλάτης μετά από σοβαρό τροχαίο – Παράσυρση από αυτοκίνητο που δεν φρέναρε

Βόλος: Διασωληνώθηκε ποδηλάτης μετά από σοβαρό τροχαίο – Παράσυρση από αυτοκίνητο που δεν φρέναρε

Ο ποδηλάτης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Σε κατάσταση σοκ η οδηγός που τον παρέσυρε σε δρόμο της πόλης. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από το τροχαίο ατύχημα…

Ο άτυχος ποδηλάτης ήταν μπροστά από το επίμαχο αυτοκίνητο, αλλά η οδηγός του, δεν τον είδε έγκαιρα. Τον παρέσυρε και σταμάτησε για βοήθεια. Ο τραυματισμός του 62χρονου όμως ήταν σοβαρός και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο Βόλος παρακολουθεί τα όσα εκτυλίσσονται μετά το τροχαίο, με τους στενούς συγγενείς του τραυματία, να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου ένας 62χρονος αναβάτης ποδηλάτου που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ (17-10-2022) στην περιοχή του Σαμπάναγα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στο δρόμο Βόλου-Διμηνίου, ΙΧΕ οδηγούμενο από μία γυναίκα 64 ετών και κινούμενο προς Βόλο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με ποδήλατο που προπορευόταν και το οποίο είχε την ίδια κατεύθυνση, ανατρέποντάς το, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού 62 ετών.

Ο οδηγός του ποδηλάτου παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Βόλου, όπου νοσηλεύεται. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις