Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: Έκλεψαν το μηχανάκι ντελιβερά την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Βόλος: Έκλεψαν το μηχανάκι ντελιβερά την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Ο ντελιβεράς γνωστοποίησε την κλοπή με ανάρτησή του. Ζητάει βοήθεια για να βρεθεί το μηχανάκι που του έκλεψαν. Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν στην καρδιά της πόλης…

Όπως αποκαλύπτεται οι δράστες τον παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Αυτή τους δόθηκε όταν ο ντελιβεράς σταμάτησε με το μηχανάκι του, για να παραδώσει παραγγελία. Η κλοπή ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όσα έκανε ο νεαρός να επιστρέψει από το σπίτι που πήγε. Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν με το θύμα να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Πιο αναλυτικά, θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου στον Βόλο ένας ντελιβεράς, ο οποίος είχε παρκάρει το μηχανάκι του επί της οδού Κωνσταντά με Βασάνη, προκειμένου να παραδώσει μια παραγγελία.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, επιστρέφοντας όμως λίγα λεπτά αργότερα, προς έκπληξή του συνειδητοποίησε ότι το μηχανάκι του είχε κλαπεί, μαζί με τις υπόλοιπες πίτσες που θα παρέδιδε στους επόμενους πελάτες.

Ο άνδρας απευθύνει έκκληση, μέσω Social Media, όποιος εντοπίσει το λευκό μηχανάκι Honda PVC (μοντέλο του 2017), να ενημερώσει άμεσα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις