Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Εξαπατούσε κόσμο παριστάνοντας τον συνεργάτη βουλευτή – Τσέπωσε 900 ευρώ από ανέργους

Βόλος: Εξαπατούσε κόσμο παριστάνοντας τον συνεργάτη βουλευτή – Τσέπωσε 900 ευρώ από ανέργους

Θρασύτατος απατεώνας αποκαλύφθηκε στον Βόλο. Εμφανιζόταν ως διευθυντής πολιτικού γραφείου υποψήφιου βουλευτή και εισέπραττε χρήματα, υποσχόμενος διάφορες εξυπηρετήσεις.

Ο αδίστακτος αυτός άνδρας στον Βόλο εξαπάτησε ακόμα και ανέργους από τους οποίους έπαιρνε εκατοντάδες ευρώ, τάζοντας δουλειά, σύμφωνα με το Magnesianews.gr.

Ευτυχώς, η δράση του επιτήδειου απατεώνα ξεσκεπάστηκε.

Δύο άνεργες γυναίκες θύματά του, αλλά και ο βουλευτής, που εξελέγη στις εκλογές του 2019, κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του.

Σε βάρος του 50χρονου ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη για απάτη κατ’ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Βόλος: Ο «κύριος διευθυντής πολιτικού γραφείου»

Λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές ο 50χρονος ήρθε σε επαφή με τρεις άνεργους, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, λέγοντάς τους πως είναι διευθυντής σε πολιτικό γραφείο τοπικού υποψήφιου βουλευτή.

Υποσχέθηκε πως θα τους βρει δουλειά έναντι κάποιας αμοιβής. Από το ένα θύμα ζήτησε και πήρε 600 ευρώ και από τα άλλα δύο από 150 ευρώ.

Μάλιστα, για να πείσει τα θύματά του ότι είχε υψηλές γνωριμίες, έδειχνε φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν ακόμα και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μαγνησία!

Ωστόσο, ο καιρός περνούσε, ο δήθεν εργοδότης δεν τηλεφωνούσε και στα τηλεφωνήματα των ανέργων τούς ζητούσε να κάνουν υπομονή…

Επειδή όμως το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», κάποιο από τα θύματα επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο του βουλευτή.

Έκπληκτοι όλοι αντιλήφθηκαν την κομπίνα, που έφτασε αμέσως στις Αρχές.

Αποτέλεσμα, ο απατεώνας να βρεθεί με χειροπέδες, όμως, τα χρήματα δεν επιστράφηκαν ποτέ στους τρεις ανέργους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις