Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην γυναίκας του και βγήκε να το γιορτάσει

Βόλος: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην γυναίκας του και βγήκε να το γιορτάσει
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

O 65χρονος συνελήφθη για τη φωτιά που έβαλε και ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ο δράστης μετά τον εμπρησμό πήγε να τα τσούξει…

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τη φωτιά που απείλησε όχι μόνο το σπίτι της πρώην γυναίκας του δράστη, αλλά ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Στο διαμέρισμα του υπογείου της άτυχης γυναίκας βρισκόταν και ο λέβητας του φυσικού αερίου. Με τους πυροσβέστες να προλαβαίνουν τα χειρότερα μετά από μάχη που έδωσαν με το χρόνο. Ο 65χρονος συνελήφθη σε μπαρ που είχε πάει, αμέσως μετά την εμπρηστική επίθεση.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, η Πυροσβεστική ξεκίνησε τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης 10 Οκτωβρίου, τον είδαν να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το πρώην σπίτι του.

Μετά τη φωτιά, άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο τόσο οι πυροσβέστες, όσο και η πρώην σύζυγός του που ήταν βέβαιη πως εκείνος είχε βάλει φωτιά. 

Ο 65χρονος ενώ έβαλε φωτιά, επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Η πρώην σύζυγός του δεν ήθελε την ποινική του δίωξη αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πως έβαλε φωτιά, ούτε πως έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πως συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις