Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Έχασε 7.000 ευρώ στη στιγμή – Πώς την πάτησε και έμεινε «ταπί»

Θύμα απατεώνα έπεσε στο Βόλο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Ο άτυχος έμπορος είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αδειάζει και 7.000 ευρώ που περιείχε να κάνουν «φτερά»!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, άτομο που συστήθηκε στον επιχειρηματία σαν πελάτης έκανε παραγγελία 200 ευρώ για την αγορά τζαμιών. Ο άγνωστος ζήτησε από τον επαγγελματία να τον πληρώσει μέσω τραπεζικής υπηρεσίας. Το σχετικά μικρό ποσό της παραγγελίας δεν κίνησε υποψίες στον επιχειρηματία, ούτε όταν ο δήθεν πελάτης ζήτησε κωδικούς τραπεζικής υπηρεσίας για να μπορέσει – τάχα – να του κάνει κατάθεση των χρημάτων…

Από άγνοια ο επιχειρηματίας έκανε το μοιραίο λάθος και έδωσε τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού, αλλά όταν λίγη ώρα αργότερα κοίταξε να δει την κατάθεση των 200 ευρώ έμεινε «κόκκαλο»!

Βόλος: Απάτη – εξπρές

Διαπίστωσε ότι και τα 7.000 ευρώ που διατηρούσε στον επαγγελματικό του λογαριασμό για να εξυπηρετεί ανάγκες της επιχείρησής του είχαν μέσα σε 1′ λεπτό εξαφανιστεί…

Ο επιτήδειος μπήκε στην υπηρεσία και έκανε μεταφορά σε δικό του λογαριασμό ολόκληρου του ποσού που ήταν διαθέσιμο, αφήνοντας «πανί με πανί» το θύμα του.

Από την αστυνομία έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τον εντοπισμό του δράστη, που έγινε σε μια στιγμή πλουσιότερος κατά 7.000 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις