Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Αγριάς

Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Αγριάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το φίδι βρισκόταν στα ρηχά και δάγκωσε την 40χρονη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, σε παραλία της Αγριάς του Βόλου

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν πως το πρήξιμο σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της γυναίκας, προήλθε από ένα φίδι που την δάγκωσε μέσα στη θάλασσα. Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν σε παραλία της Αγριάς, που καθημερινά τις τελευταίες μέρες, άνθρωποι κάθε ηλικίας πηγαίνουν για τα πρώτα τους μπάνια. Η 40χρονη αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο και πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία και πλέον η ίδια προσπαθεί να αφήσει πίσω τα όσα έζησε.

Μία πραγματική περιπέτεια έζησε μία 40χρονη γυναίκα σε παραλία της Μαγνησίας το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου. Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από φίδι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο νερό, την ώρα που κολυμπούσε μαζί με άλλους κολυμβητές στην παραλία Σουτραλί της Αγριάς του Βόλου.

Το φίδι την δάγκωσε στο πόδι και μάλιστα βρισκόταν σε ρηχά νερά. Το σημείο μελάνιασε και πρήστηκε, ενώ ήταν εμφανείς δύο μικρές τρύπες.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στις Αρχές επικρατεί προβληματισμός, αν το γεγονός είναι τυχαίο ή αν συνδέεται με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και το οργανικό φορτίου που έπεσε στον Παγασητικό από το Πήλιο και την Κάρλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις