Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Η απόφαση της μητέρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον γιο της! Η στάση που αποφάσισε να κρατήσει

έδρα δικαστηρίου

Αναβλήθηκε τελικά χθες (02-11-2020) το αυτόφωρο με τον 52χρονο που κρατούταν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς την περασμένη Τετάρτη το βράδυ χτύπησε την 77χρονη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο πρόσωπο, προκάλεσε κακώσεις στην 25χρονη κόρη του και απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 52χρονος, ο οποίος κρατούταν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, οδηγήθηκε χθες για να δικαστεί στο Αυτόφωρο, αλλά τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποφάσισε την αναβολή της δίκης λόγω απουσίας ουσιώδους μάρτυρα. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η μητέρα του κατηγορούμενου δεν παραβρέθηκε στη δίκη για να περιγράψει τα περιστατικά, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι η κατάθεσή της είναι καθοριστικής σημασίας.

Επισημαίνεται ότι η 77χρονη αρνήθηκε να μεταφερθεί για παροχή πρώτων βοηθειών μετά την οικογενειακή φασαρία, ενώ δεν υπέβαλε μήνυση κατά του γιου της. Το δικαστήριο όρισε η δίκη του 52χρονου να γίνει στις 13 Νοεμβρίου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και ήρε τη κράτηση του κατηγορούμενου, ο οποίος σημειωτέον κρατούταν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας από την Πέμπτη το πρωί οπότε τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Νοτίου Πηλίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις